Min baggrund

18 års erfaring med tværfaglig forebyggelse blandt Børn og Unge

Gennem hele mit professionelle liv har mit engagement været rettet mod børn og unge, herunder også mod den mest risikovillige del af vores ungdom. Ikke mindst fordi, jeg er drevet af en stærk social bevidsthed.

Min anden drivkraft – det etiske og værdimæssige – er mit afsæt i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg har altid arbejdet med etik og værdier, og er igennem årene blot blevet mere og mere bevidst om det, herunder uddannet mig på området.

Min motivation har altid fundet næring i at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret, med fokus på strategi som værende det vi gør og ikke som noget der står på en reol. For at være tværfaglig er man nødt til at have en god organisationsforståelse. Hvad sker der, når man sætter mange mennesker sammen, og hvordan sikrer man, at en strategi rent faktisk også er det medarbejdergrupper gør når de folder deres faglighed ud i praksis.

Derfor har jeg også igennem mange år erfaret, at målrettet arbejde med at skabe forståelser af, hvordan menneskelig adfærd og kommunikation kan gives mening. At konstruere meningsfuldhed af frustration, vrede, forvirring, afmagt osv. åbner nye muligheder for refleksion, forståelse, anerkendelse og dermed handling i relationen til andre. Derfor tilstræber jeg, at møde alle med respektfuld ærlighed.

Uddannelse

2000
Uddannet lærer med dansk og idræt som linjefag ved Odense Lærerseminarium

2009
Master i etik og værdier i organisationer (MEVO) på Aarhus Universitet 

2012
Grunduddannelse i motivationssamtaler ved Sundhedsekspressen

2016
Supervisionsuddannelse ved Metropol 

 

Bestyrelsesposter

2013 – 2018 Udvalgsformand Talent- og Elite, Odense Triatlon
Ledelse af ledere og etablering af et nationalt elitemiljø i samarbejde SDU, Triatlon Forbund og Odense Kommune. Et arbejde hvor rammen var ”den hele atlet” og målet var internationale top resultater ved EM, VM og OL. Respekten for atleternes- og samarbejdspartnernes forskelligheder var nøglen til at skabe en helhedsorienteret løsning, i et fælleskab hvor mange interesser på spil. Resultatet står i dag som en stærk national talent- og elite udviklingsstrategi – fysisk placeret på SDU.

2008 – 2012 Bestyrelsesmedlem, LærlingeHuset – Nørå Bramming
I bestyrelsen arbejdede vi primært med den pædagogisk ramme og retning for institutionen. Balancen mellem økonomi og målgruppe var et gennemgående tema i hele min bestyrelsesperiode. Jeg var meget optaget af ikke, at lade den skiftende økonomiske ramme stå i vejen for den overordnede pædagogiske retning. Lærlingehuset var et socialpædagogisk opholdssted placeret i Nørå uden for Bramming.

Målgruppen for Lærlingehuset lå i den mest risikovillige del af ungdommen, hvor rusmidler ofte var en del af de unges hverdag.

2003-2005 Bestyrelsesformand, Vuggestue Globehuset.

Kvalifikationer

Forståelse af menneskelig psykologi i professionelle og privat kontekst, forenkling af komplekse situationer gennem supervision, organisationsudvikling, tværfaglige indsatsområder, fokus på etik og værdier i organisationer, konkret problemløsning.

Beskæftigelse og projekter

Siden 2007  – SSP konsulent i Esbjerg Kommune
Ansvarlig for kriminalitets- og misbrugsforebyggende arbejde i Fortuna-distriktet. Arbejder til stadighed målrettet på at facilitere og forankre forebyggelsen tværfagligt.  Herunder at sammentænke forebyggelsesindsatsen tværfagligt. Jeg var med fra start i udviklingen og etablering af den samlede forebyggende indsats på Børne- og Unge-området (12-18 år) i Esbjerg Kommune efter kommunesammenlægningen.

2001-2007  – SSP konsulent i tidligere Bramming Kommune
Leder af SSP –f samarbejdet i Bramming Kommune med direkte reference til Børne- og Kultur formanden. Jeg var ansat til at skabe en SSP- f organisation båret af en tværfaglig forebyggelsesstrategi og stod som projektleder af lokalt forebyggelsesinitiativer, det indebar pædagogisk ledelse af projektets ansatte. Projektet blev herefter gjort permanent i Bramming Kommune i 2004

Projekter

2017-2018 – VIVE (tidl. SFI)
Fast plads i praktikker-panelet, hvor nyeste forskning på Børne- og Familieområdet løbende blev præsenteret og debatteret.

2015 – 2018 – ”Efterskolernes sociale charter – hele Danmarks efterskole”
Facilitering og ledelse af pædagogiske udviklingsprocesser på efterskoler i forbindelse med implemtenteringen af ”Efterskolernes sociale charter – Hele Danmarks efterskole.” Målsætningen var at skabe et bedre afsæt for social inklusion. Gennem pædagogiske processer og ledelsessparring etableres grundlaget for en fælles strategi frem mod en øget pædagogisk bevidsthed. Strategien og handleplanernes liv sikres gennem løbende supervision af personale og ledelse.

2007 – 2010 – FreD goes net
Esbjerg Kommunes repræsentant i Euro Net projekt omhandlende tidlig intervention af unge og rusmidler.

Privat

Gift med Anette Nordrup, har 2 drenge – Emil 17 år og Hjalte 14 år samt Wilde Marie på 5 år. Anette arbejder som selvstændig børnetøjsdesigner og har firmaet Gro Company (gro.dk). Udover at følge mine børn til fodbold, vandpolo og ballet finder jeg stor værdi i at holde mig selv i god form gennem triatlon.

Du kan give mig et kald på telefon 22 96 62 62
Alternativt kan jeg kontaktes på info@kimnordrup.dk

Gennem hele mit professionelle liv har mit engagement været rettet mod børn og unge, herunder også mod den mest risikovillige del af vores ungdom. Ikke mindst fordi, jeg er drevet af en stærk social bevidsthed.